Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

9,1 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
9,6
Komfort
9,2
Lokalizacja obiektu
8,6
Udogodnienia
9,0
Personel
9,7
Stosunek jakości do ceny
8,8
Opinie
    Grzegorz Parlewicz
    pl
    10
    4 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Bartosz
    pl
    10
    23 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sławomir
    pl
    10
    17 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Grazyna
    pl
    8,3
    11 lipca 2017
    Pobyt był udany warunki (pokój otoczenie)bardzo dobre.Do Zielonej Góry 8km.polecam dla osób zmotoryz
    Droga kawa malutka filiżanka 10zl,lampka białego wina 20zl,obiady od25zl-70zl.Sniadania takie sobie,brak podgrzewacza,naleśniki grzanki zimne.
    Wygodny pokój,łazienka,szafka na kosmetyki,zestaw do kawy.Bardzo cicho w nocy.Ladny ogród.Bardzo blisko baseny.
    Michał
    pl
    10
    8 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marek
    pl
    9,6
    30 czerwca 2017
    Nowa miejscówka na trasie
    Świetnie ale ciut drogo.
    Bardzo miły rodzinny hotelik: wspaniała atmosfera, świetna lokalizacja (blisko do miasta a daleko od cywilizacji). Las, cisza i spokój. Kucharz zasługuje na osobny akapit: menu krótkie, ale wykonanie i pomysły pierwsza klasa!
    Elżbieta
    pl
    10
    12 czerwca 2017
    Prawdziwa siesta
    Niezwykle smakowicie ,doskonała atmosfera i dbałość o komfort gości
    Leszek
    pl
    10
    30 kwietnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    jacek
    pl
    10
    27 kwietnia 2017
    Stek:)
    Magdalena
    pl
    6,7
    10 marca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Andrzej
    pl
    9,6
    27 lutego 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mihu
    pl
    6,7
    13 lutego 2017
    Brak deklarowanych udogodnień
    W pensjonacie nie ma deklarowanego basenu, sauny, siłowni itp. Znajdują się jakieś 5 minut pieszo i są pełnopłatne! To wprowadzanie gości w błąd.
    Przytulny pokój.
    krzysztof
    pl
    9,6
    12 lutego 2017
    pyszne jedzenie i super atmosfera
    Krzysztof
    pl
    10
    3 lutego 2017
    Super pokój , łóżko . I wspaniała atmosfera.
    Rafał
    pl
    9,6
    23 stycznia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    JUSTYNA
    pl
    10
    21 grudnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dariusz
    pl
    9,2
    2 listopada 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Artur
    pl
    7,1
    27 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Gość
    pl
    8,3
    25 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl
    9,6
    15 października 2016
    Podróż służbowa
    Brak
    Niezwykle klimatyczny obiekt, czułem się jakbym przebywał w domu. Każdemu polecam ten obiekt - Świetna atmosfera i bardzo dobre jedzenie
Ładowanie opinii
Zamknij